• Тълкуване на марката
  Foscam е съкращение от "Focus Camera". "Focus" е душата и основната ценност на тази компания. "Фотоапарат" е продуктът, върху който компанията се фокусира. Мисията на Foscam е да усъвършенства продуктите за камери. Философията на марката е проста и ясна: да бъдем отдадени и ефективни.
 • Позициониране на марката
  Водещият продукт и решение за IP видеокамери
 • Визия
  Да се ​​стремим да станем производител на продукти за мрежова сигурност и доставчик на решения от световна класа, като същевременно създаваме стойност за клиенти, служители, акционери и обществото.
 • Мисия
  Да направим живота по-сигурен за хората по целия свят, като предоставим продукти за сигурност с по-високо качество и по-конкурентна цена.
 • Профил на компанията
  FOSCAM е водеща професионална високотехнологична компания, която предлага IP видеокамери и решения. Като водеща фирма за мрежови видео решения, FOSCAM се ангажира да предлага на обществеността най-безопасната серия мрежови камери от висококачествени и рентабилни комплексни решения за оборудване.
  Основана през 2007 г., с операции по целия свят, FOSCAM е установила дистрибуторски канали в повече от 30 страни и региони, включително Германия, Съединените щати, Великобритания, Италия, Сингапур, Индия, Франция и Канада. 100 милиона продукта на Foscam са продадени в над 60 страни.
  Имаме екип за научноизследователска и развойна дейност с дългогодишен професионален опит за видео, гласови и комуникационни продукти. Екипът притежава най-добрите възможности за технологична интеграция и развитие. Въз основа на това, че е един от водещите местни граждански производители на IPcam, дългосрочната цел на Foscam е да се развие във водещ световен доставчик на мрежови видео решения. В тази област с огромен потенциал за растеж Foscam ще се възползва от голямата историческа възможност за разширяване.
 • История на марката
  FOSCAM е основана през 2007 г. от петчленен екип с ентусиазъм да прегърне едно светло бъдеще. Компанията се развива бързо от стартираща компания във водещ производител на домашни IP камери.
 • Създаване на марка
  Понастоящем продуктът на нашата марка се продава в повече от 60 страни и региони, включително Съединените щати, Канада, Бразилия, Франция, Великобритания и Сингапур.
 • Вечна страст
  Въпреки това светът се променя, Foscam ще се придържа към собствената си философия, за да напредва стъпка по стъпка. За нас ще бъде чест, ако можете да станете свидетел на нашите подобрения.
 • Нашите продукти
  Ние работим усилено непрекъснато, за да получим сертификати за нашите продукти по целия свят. Въз основа на нашата строга политика за качество, ние успяваме да отговорим на множество стандарти и схеми за сертифициране в световен мащаб. Почти всички наши продукти са сертифицирани и маркирани със CE. Щракнете тук, за да видите Декларацията за съответствие.